078 651 11 17

Het Dynamic Monitoring Station (DMS) is een uniek meetsysteem voor het dynamisch meten aan civiele kunstwerken zoals bruggen, tunnels en viaducten. Ook wordt het systeem veel toegepast bij meten langs het spoor. Het systeem kan vanaf grote afstand optisch (contactloos) beweging monitoren, met een resolutie en nauwkeurigheid van ± 0.1mm. Typische toepassingen zijn:

  • Monitoren gedrag flensverbindingen
  • Monitoren van (losse) bouten en/of klinknagels
  • Detectie zeegvorming in liggers
  • Monitoring liggers, rails en portalen rondom het spoor
  • Detectie en monitoring scheurvorming, rotatie en buiging in civiele kunstwerken

Bovenstaande toepassingen zijn dus mogelijk zonder bevestiging van sensoren of reflectoren op het object. Ook is er beperkt sprake van verkeersstremming. 

Het Video Gauge systeem registreert de verplaatsing van pixelpatronen op een camerachip. Deze techniek maakt het mogelijk om vanaf grote afstand (afstand afhankelijk van gebruikte lens), contactloos meerpunts metingen uit te voeren. Er kan tot tientallen punten tegelijk gemeten worden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met dit unieke meetsysteem, dan kunt u kijken op de productpagina of op de specifieke website voor Imetrum. 

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.