078 651 11 17

Voor het kalibreren van uw NDO instrument bent u bij Metesco aan het juiste adres. Binnen de NDO categorie valt de productgroep 'Wanddiktemeters'.

Wanddiktemeters worden gebruikt voor het in kaart brengen van de kwaliteit van objecten. Vaak wordt gedacht aan metalen objecten, zoals scheepshuiden en tankwanden. U kunt echter ook aan o.a. kunststof, titanium, koper en glas meten.

Metesco heeft deze instrumenten beschikbaar voor verhuur en verkoop. Om deze instrumenten te kunnen leveren met een kalibratie certificaat, is er meerdere keren geinvesteerd in kalibratie materiaal, welke ook wordt ingezet voor service & onderhoud richting klanten die een eigen instrument.

Bij elke kalibratie inspecteren wij het instrument visueel, en wordt de kwaliteit & nauwkeurigheid van de metingen getoetst op minimaal 5 punten. Meer kan altijd in overleg.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kalibratie blok Metesco - Voorbeeld

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.