078 651 11 17

Voor het kalibreren van uw NDO instrument bent u bij Metesco aan het juiste adres. Binnen de NDO categorie vallen eigenlijk alle instrumenten die een niet destructieve meting kunnen uitvoeren. De meting wordt veelal uitgevoerd om de (rest) kwaliteit van een object in kaart te brengen, zonder deze te beschadigen.

Instrumenten die Metesco binnen deze categorie kan kalibratie zijn onder andere wand- en laagdiktemeters, trillingsmeters, hardheidsmeters, lekdetectoren en thermografische camera's. 

Metesco heeft ook NDO instrumenten beschikbaar voor verhuur en verkoop. Om deze instrumenten te kunnen leveren met een kalibratie certificaat, is er meerdere keren geinvesteerd in kalibratie materiaal, welke ook wordt ingezet voor service & onderhoud richting klanten die een eigen instrument hebben.

Bij elke kalibratie inspecteren wij het instrument visueel, en wordt de kwaliteit & nauwkeurigheid getoetst volgens gangbare normen. Specifieke normen in overleg.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kalibratie blok Metesco - Voorbeeld

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.