078 651 11 17

Metesco Nederland is sinds de oprichting gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van portable meetinstrumenten. Deze instrumenten worden ingezet op projecten waar apparatuur voor tijdelijke inzet gevraagd wordt. Omdat de kwaliteit van de instrumenten gegarandeerd moet kunnen worden, heeft Metesco de beschikking over verschillende kalibratie voorzieningen. Deze voorzieningen zelf zijn allen weer herleidbaar naar Nederlandse Standaarden.

Voor het servicen van ultrasone clamp-on flowmeters werd tot voor kort gebruik gemaakt van de mogelijkheden bij de fabrikanten. Dit had als groot nadeel dat de doorlooptijd vaak enkele weken bedroeg. Maar dat is nu verleden tijd. Per heden heeft Metesco de beschikking over een testbank voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters! Omdat dit nu ook in eigen beheer kan, is de doorlooptijd enkele werkdagen, waardoor u als klant, nooit lang zonder uw instrument zit en projecten kunnen doorlopen!

De testbank is voorzien van een master flowmeter, herleidbaar naar Nederlandse standaard en is opgebouwd uit RVS leidingwerk in een overkoepelend frame. Deze voorziening is geschikt voor kalibratie van ultrasone clamp-on flowmeters van merken zoals:

  • Micronics
  • Katronic
  • Dynasonics
  • Flexim
  • Greyline
  • Ultraflux
  • Siemens
  • Krohne

Staat uw merk hier niet tussen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, wij kunnen vrijwel alle soorten / merken clamp-on flowmeters kalibreren!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Mail ons dan op [email protected] met vermelding van merk en type. Wij sturen u dan een vrijblijvend aanbod.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.