078 651 11 17

Kalibratie Loadcells met een doorlooptijd van 3-5 werkdagen!

Metesco Nederland heeft de beschikking over een aantal laboratorium testmachines voor het kalibreren van drukdozen / weegcellen en kraanwegers / trekklokken. WIj hebben de beschikking over de volgende voorzieningen:

 • Testmachine trek/druk - 10kN
  Testvoorziening voor het kalibreren van loadcells in de laagste capaciteiten tot 1 ton. Tevens is dit een demonstratie model van Hegewald & Peschke (Inspekt Table Blue). Deze machine is te huur voor bijv. beurzen of tijdelijke tests.
  Dit is tevens een demonstratie model, te bezichtigen in onze kalibratie ruimte, ter ondersteuning van de verkoopactiviteiten voor het Hegewald & Peschke pakket. Klik hier voor meer informatie daarover.
 • Testmachine trek/druk - 20kN
  Testvoorziening voor het kalibreren van loadcells tot 2 ton capaciteit. Deze machine wordt veelal toegepast voor het testen s-type loadcell, welke geschikt zijn voor het opnemen van trek- en drukkrachten.
 • Testmachine trek/druk - 100kN
  Testvoorziening met extra inbouwhoogte. Met name voor de grote trekklokken / dynamometer, die dankzij de ruimte inbouwhoogte goed in de machine passen, inclusief sluitingen.
 • Testmachine trek/druk - 250kN
  Complete nieuwe testmachine van Hegewald & Peschke. Dit model wordt gebruikt voor drukdozen en kraanwegers tot 25 ton, waarbij gebruikt wordt gemaakt van block programming. Hiermee kunnen kalibratie procedures automatisch worden doorlopen, waarbij ook de rapportage automatisch wordt gegenereerd.

 • Testmachine trek - 1000kN
  Gemodificeerde testmachine, specifiek voor zware trekklokken / kraanwegers met een capaciteit tot 100 ton. Het instrument wordt direct in de machine gekoppeld, zonder invloed van sluitingen.
 • Testmachine druk - 3000kN
  Testvoorziening voor drukdozen tot 300 ton. Gekoppeld aan het Almemo systeem voor eenvoudig rapportage. Specifiek voor zware capaciteit loadcell.

Instrumenten met een hogere capaciteit kunnen wij voor u kalibreren in samenspraak met de fabriek in Engeland. Al onze testvoorzieningen zijn herleidbaar naar Nederlandse standaard. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.
 Kalibratie Straightpoint Loadcell

 Afbeelding van kalibratie van een Straightpoint loadcell. (drukdoos)

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.