078 651 11 17

Gereedschap keuren volgens NEN3140

Voor het uitvoeren van NEN3140 gereedschapskeuringen heeft Metesco Nederland verschillende keurmeesters in dienst. Zij kunnen zorgdragen voor het periodiek inspecteren van uw arbeidsmiddelen.

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd voldoet u aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Uw goedgekeurde apparatuur voorzien wij van een keurings sticker met de laatste keuringsdatum. Daarnaast verstrekken wij een certificaat met alle relevante gegevens over de gekeurde apparatuur en de uitkomst van de keuring.

De inspectie van uw gereedschap of arbeidsmiddel omvat de volgende activiteiten:

  • Visuele inspectie - hierbij wordt gekeken of het instrument onbeschadigd en veilig is
  • Meting en Beproeving inspectie - hierbij wordt het instrument getest met behulp van een PAT Tester zoals de Fluke 6500-2 of de Megger PAT410

Uw aangeboden apparatuur dient te zijn voorzien van een uniek en goed leesbaar vloot of identificatienummer waarnaar wij refereren op het certificaat. Dit nummer kunnen wij desgewenst aanbrengen. Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines regelmatig worden nagezien en op moment na keuring ook daadwerkeveilig zijn. Dit bespaart u een mogelijke problemen met ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen.

Voorkomen van onveiligheid en meetonzekerheid is in het belang van de gebruiker en hierdoor niet te onderschatten. Bel Metesco vrijblijvend voor een afspraak 078-651 11 17. Kijkt u hier voor instrumenten waar u de NEN3140 keuring zelf kunt uitvoeren.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.