078 651 11 17

Huur nu uw meet- en testapparatuur bij Metesco. Verzending via UPS.

Zo werkt Metesco Nederland.

Meetapparatuur en instrumenten gebruikt u voor vergelijking of vastleggen van gegevens waarbij deze waarden ondubbelzinnig moeten worden geregistreerd en vooral duidelijk zijn. Betrouwbaarheid, bedrijfszekerheid en nauwkeurigheid spelen een rol en dat is waar Metesco sterk in is. Verhuren van meetapparatuur met advies, verkopen van meetapparatuur met support, kalibratie, onderhoud inclusief metingen en inspecties op locatie! Dát is het werkgebied van Metesco Nederland. Op locatie verrichten wij inspecties, verrichten wij metingen en daarbij zijn we vanzelfsprekend meer dan gemiddeld deskundig, transparant, flexibel, slagvaardig én altijd paraat 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt ons dus altijd bellen, ook in de nacht of weekeinde.

Dit zijn natuurlijk de open deuren waarover ieder modern bedrijf beschikt of toepast om de toegankelijkheid voor klanten te vergroten. Ja, voor deze zaken kunt u overal terecht.

Maar wat maakt waardoor u bij Metesco Nederland toch beter uit bent? Wat maakt het verschil?

Simpel antwoord: Metesco ontzorgt. Metesco levert geen instrumenten om te meten, maar wij leveren een oplossing om uw resultaat wat u voor ogen hebt te realiseren. Verkopen heet bij ons ook dienstverlening, wat iets compleet anders is als een doos over de toonbank schuiven.Wij bieden u als klant véél meer dan alleen een doos met apparaat en een factuur.

Onze manier van werken

Metesco Nederland is dus dienstverlener en daarom 24/7 altijd en overal beschikbaar via internet, telefoon, of op ons adres in Malden of Dordrecht / Ridderkerk. Zo werkt Metesco Nederland!

Juist vanwege de zeer bijzondere aard van ons verhuur- en verkoopprogramma staat bij Metesco® Nederland BV het begrip kwaliteit en service bovenaan. De producten van Metesco® Nederland BV voldoen aan de maximale eisen van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit realiseren wij door interne controles bij uit huur nemen en voor het opnieuw verhuren voor iedere nieuwe huuropdracht.

Van BEZIT naar GEBRUIK en "ON DEMAND"

Metesco Nederland zorgt ervoor dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Dit is namelijk wat u wilt, u wilt meten, geen investeringen, geen beheer en geen onderhoud, gewoon alleemn maar het resultaat zien. Van bezit naar gebruik betekent altijd up-to date certificaten, geen eigen assets en “on demand” beschikbaarheid waar u maar wilt. Wij kiezen daarbij bewust voor een duurzame relatie met u als klant, terwijl u zelf bepaalt hoe ver dat gaat. Verhuur, verkoop onderhoud of kalibraties zelfs metingen bij u op lokaties, zelfs ons IoT platform is binnenkort voor u beschikbaar om te zien wat u uiteindelijk wenst... meetresulaten. Alles is dus letterlijk mogelijk. Metesco Nederland is flexibel en buigt met u mee. Voor elke wens is er een oplossing. We gaan graag met u in gesprek!

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden van Metesco Nederland BV

Download het privacy statement (AVG) van Metesco Nederland BV

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.