078 651 11 17

Samenwerkende bouwpartners stellen zich vooraf wellicht de vraag inzake fouten in het BIM-model of over uitvoeringsfouten die kunnen ontstaan tijdens ontwerpen, meten of uitzetten via het BIM-proces. Ook kan de vraag rijzen wie nu feitelijk eigenaar is van het BIM-ontwerp. Deze vraag is natuurlijk cruciaal in een juridische discussie. Bovendien, wie is eigenaar en mag het ontwerp opnieuw worden gebruikt in andere projecten en met andere bouwpartners. Mr. Jacob Henriquez legt op 14 april 2016 tijdens een BIMPraat bijeenkomst in Alphen aan de Rijn hoe dit zich vertaalt naar de praktijk.
Op 14 apil is mr. Jacob Henriquez van Conway Advocaten en Attorneys-at-Law de expert van dienst tijdens de BIMPraat.

Datum: 14-04-2016 Locatie: Alphen Business Center, Alphen aan den Rijn.

Metesco Nederland verhuurt meetapparatuur. BIM is in ontwikkeling waarmee gezegd dat ook Metesco total stations en toebehoren voor deze toepassing verhuurt.

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.