078 651 11 17

Metesco's nieuwste product zijn de uiterst nauwkeurige loadcellen met extreem lage bouwhoogte. Deze zijn ideaal voor inzet in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder industriële, marine, onderwater toepassing en zelfs voor inzet in ATEX zones. Bij metingen kunt u denken aan Center of Gravity metingen van booreilanden, wegen van booreiland modules, krachtmonitoring van/aan/binnen bouwwerken of damwand en bouwkuip constructies.

 

 

 

Onze load cells zijn uiterst betrouwbaar en ontworpen voor een effectieve langdurige, probleemloze werking. Alle meetcellen hebben de mogelijkheid om de belasting uit te lezen in de eenheid die u wenst. De krachtopnemers van Metesco kunnen geleverd worden in een hermetisch gesloten uitvoering wat zorgt voor optimale betrouwbaarheid in industriele omgeving. Alle loadcellen worden geleverd met een herleidbaar kalibratie certificaat. Uiteraard werken wij met bekabelde loadcells om storingen op de display of wegvallende meetresultaten te voorkomen. Bekabelde loadcellen geven in industriele omgeving het meest betrouwbare signaal en zorgt voor constante en een betrouwbare signaaloverdracht en uitlezing.


Loadcellen van Metesco zijn verkrijgbaar in een meetbereik van 100 gram tot 750 ton en kunnen zelfstandig gebruikt worden of in configuratie van meerdere meetcellen, gecombineerd met datalogger, printer of Cloud voorziening, waarbij afgelezen meetresultaten automatisch naar de cloud worden verstuurd van waaruit u de gegevens vervolgens kunt downloaden op kantoor of waar ook ter wereld. Van aanvraag, concept, offerte tot aflevering, het hele proces wordt geregeld door compromisloze wijze van werken en de service waar Metesco voor staat.

 

drukdoos lage bouwhoogte hol of gesloten

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.