078 651 11 17

Meten doet Metesco overal. Van metingen in windmolens op 100 meter hoogte, tot in de bodem van een vrachtschip, van Ameland tot Qatar.

Vandaag weer eens in een bierbrouwerij en nu niet voor flowmetingen maar om te laten zien waarom de bierblikjes niet goed worden afgesloten. Weer grappige actie met een van onze Highspeed camera's waarvan de snelste een opname snelheid heeft van max 64000 foto's per seconde. In HD formaat ook nog een respectabele 2000 jpg's.

Natuurlijk kregen we het lek weer boven en een supergelukkige Zwitserse machinefabrikant en brouwerijtechneut achterlatend sluiten wij vanmiddag daarom ook af met een biertje en een bitterbal. Was weer leuke week met veel technisch gefröbel.

 

highspeedcamera huren 64000 beelden per seconde.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.