078 651 11 17

Metesco verkoopt nu de Leakshooter LKS1000. De meest innovatieve lekdetector van Nederland. Met de Leakshooter LKS1000 spoort u met de "blink of an eye" uw lekkages op in persluchtsystemen of detecteert u geluidslekken in besloten ruimten in combinatie met de hoogfrequent toongenerator. Met de lekdetectie camera spoort u niet alleen de lekkage op, maar maakt u een foto van de positie waar het lek zich bevindt waardoor u uw monteurs snel en efficient kunt aansturen. De Leakshooter LKS1000 Ultrasoon detector kent een breed toepassingsgebied waarbij te denkan valt aan normale lekkages van perslucht systemen, maar ook lekkages in systemen die minder eenvoudig toegangkelijk zijn door de afstand of hoogte waar het lek zich bevindt.Lekkages op afstand? gebruik de leakshoorter.

De Leakshooter LKS1000 lekdetector is  ontworpen voor vinde van lekkages die met andere systemen verborgen blijven. Besparingen: denk eens aan bvb een lekkage van 0,5 mm2 wat resulteert in een kostenpost van direct energieverlies, extra onderhoud compressor, meer geluid van uw compressor etc. € 250,00 tot 400,00 euro besparing voor zo'n kleine lekkage is makkelijk haalbaar. 

 

 

Metesco is vertegenwoordiger voor de Leakshoorter in Nederland. Bel voor informatie of een demonstratie 078 651 1117

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.