078 651 11 17

Trillingsmeter met ingebouwde camera.

Voor het meten van trillingen is er een nieuwe manier van meten ontwikkeld door Synergys Technologies. Trillingen en de oorzaak letterlijk inzichtelijk maken biedt voordelen voor overdracht aan medewerkers en biedt vele voordelen ten aanzien van vergelijken van historische metingen. U ziet exact waar u hebt gemeten en doordat de meter beschikt over automatische herkenning van de meest voorkomende storingen zoals lagerschade, onjuiste uitlijning, onbalans, loszittende delen etc. Dit maakt het een trillingsmeter die reparatieaanbevelingen en advies aan uw monteurs eenvoudig maakt.

Sinds kort is Metesco Nederland vertegenwoordiger voor deze innovatieve fabrikant die onder andere ook de leakshooter (foto’s maken van perslucht of akoestische lekkages) op haar naam heeft staan.

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.