078 651 11 17

Contactloos Torsie meten

Torque And More

is expert op het gebied van ontwikkelen, testen en produceren van geavanceerde, op magnetisme gebaseerde, meetinstrumenten en sensortechniek. De meest belangrijke toepassing van deze techniek omvat: automotive, scheepvaart, industrie, duurzame energie, motor-sport, en machinebouw. Haar programma omvat een aantal meetinstrumenten die specifiek geschikt zijn voor meten van stress in stalen objecten. Torsie, buiging, axiaalkrachten meten. Voor iedere toepassing bestaat een contactloze oplossing waardoor schade en/of overbelasting van de sensor/meetapparatuur niet mogelijk is.

Torque and More is opgericht door Lutz May en heeft de afgelopen jaren een zeer concurrerende portefeuille van producten met octrooien op de markt gebracht. 2016 staat ik het teken van expansie. Metesco is aangesteld als vertegenwoordiger voor de meetinstrumenten en technologie van TAM in Nederland.

Metesco is vooral door haar innovatieve wijze van werken en aanwezigheid in diverse marktsegmenten door Torque and More aangesteld als vertegenwoordiger voor haar producten en diensten. Tot voor kort was TAM nog niet actief in Nederland.

 

 

 

torque-and-more, vertegenwoordiging, metesco, huren, kopen

 

tam koppelmetingen, scheepsenindustrietechniek, torsie, testen,

 

torsie, hoekverdraaing, koppel, buiging, axiale belasting, stress, rekstrook

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.