078 651 11 17

Metesco Nederland heeft de vertegenwoordig voor GEI en Earth Systems in Nederland verkregen. Nadat Richard Zwakke in 2005 is gestart met Metesco groeit het aantal merken en producten wat door Metesco wordt vertegenwoordigd gestaag. Recentelijk zijn we Leica dealer geworden en hebben we de vertegenwoordiging van Hydrajaws voor onze rekening genomen.

Met een brede ervaring en geschoold personeel is Metesco inmiddels een deskundige en betrouwbare partner in de bouw, scheepsbouw en offshore techniek. Op gebied van draagbare meetapparatuur, meten op locatie of het ontwikkelen van klant specifieke toepassingen is Metesco de leverancier die 24/7 paraat staat om service te verlenen. Verhuur, verkoop, kalibratie of gewoon een vraag beantwoorden van iemand die ergens in is vast gelopen, wij staan u altijd en overal te woord of helpen u met raad en daad.

Metesco adviseert u bij de selectie van de juiste meetmiddelen, toepassingen of het vinden van een snelle oplossing en zorgt voor een betrouwbaar contact gedurende de leverings (huur)periode en de levenscyclus van het apparaat erna. Doordat Metsco zich alleen bezig houdt met “sterke merken” is de betrouwbaarheid van onze dienstverlening daardoor optimaal en doen wij inmiddels zaken in meerdere landen.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.