078 651 11 17

Rubber bestendigheid tegen veroudering varieert per samenstelling van het rubber. Producten zijn niet alleen onderhevig aan mechanische vervorming maar vooral de omgeving speelt een belangrijke rol in de levenscyclus van het product/rubber. Een levenscyclus van tientallen jaren kan onder laboratorium omstandigheden worden nagebootst in een klimaatkamer tot een testduur van uren tot enkele dagen.

Metesco heeft een klimaatkamer aangeschaft voor uitvoeren van OZON testen en kleur/verf testen. Begin 2017 is deze voorziening/dienst beschikbaar. Testen volgens ISO 1431-1, ASTM D1149 of DIN 53509-1 of  Rubberonderzoek voor brugopleggingen acc. to ISO 1431-1 and RTD 1012 art 7.3.1 kunnen worden uitgevoerd in Ridderkerk.

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.