078 651 11 17

Doorstromingsmeters zet u in bij controle op locatie van bestaande meters of daar waar een meetvoorziening niet aanwezig is.

Metesco is de specialist voor het huren van uw portable doorstromings debietmeters. De debietmeters die u van Metesco huurt zijn de meest moderne op de markt momenteel. Voorzien van Bleutooth kunt u eventueel de meters uitlezen via uw android toestel. Niet alleen de volumestroom, maar ook de druk worden gelijktijdig weergegevens en eventueel gelogd. Door de inzet van onze portable ultrasoon contactvrij doorstromingsmeters kunt u het debiet nauwkeurig meten, de druk monitoren op leidingen of tanks, dus ook voor uw  draadloze vloeistofmeting bent u bij ons op het juiste adres.

Al onze doorstromings- debietmeters zijn voorzien van een herleidbaar kalibratiecertificaat naar een geakkrediteerde firma die voor ons de controles minimaal 1 maal per jaar uitvoerd. Tussentijds controleren wij zelf op onze testopstelling.

Naast verhuur verzorgen wij ook meetdiensten op locatie met behulp van onze portable water doorstromingsmeter

 


Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.