078 651 11 17

De Calmar meubel / product teststraat voor VDS Culemborg is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de nieuwste eisen binnen de huidige testnormen en de klantspecifieke eisen die worden gesteld aan een efficiënte en multifunctionele teststraat. Deze universele beproevingsopstelling is ontworpen voor het testen van zitmeubilair, tafels en stoffering volgens EN 527-3, EN 581-2-3, en 1728, en 1730, en 1335, BS 5459, BIFMA normering X5.1, en uiteraard ook voor allerlei andere al dan niet geldende nationale en internationale normen. Het systeem omvat 8 pneumatische actuator assen, load pads, krachtopnemers, en uitgebreide tests en evaluatiesoftware, tesamen met een testunit voor valtesten. Dit zorgt ervoor dat VDS niet alleen verschillende soorten meubilair kan testen binnen het testen frame, maar ook in staat is  meerdere testen gelijkertijd in of buiten het frame uit te voeren.

Testen van meubelen - maar natuurlijk ook allerlei andere producten - is door inzet van Hegewald & Pescke banken uitermate eenvoudig. Meerdere assen zijn snel en efficient te verplaatsen/positioneren binnen het frame. Meubelen zijn snel in te spannen en ombouw voor andere meubelen is een fluitje van een cent.


De soort test voert u eenvoudig in door een keuze te maken uit de voorgeprogrammeerde NEN-EN testen die in de controler zijn opgeslagen. het enige wat u dient uit te voeren is het opstellen van de actuators en de testobjecten. alle gegevens worden vervolgens geregistreerd door de software en de gegevens worden weggeschreven in een database onder uw batchnummer of productienummer om dit later weer snel terug te kunnen vinden.

 

Kijk hier op Youtube hoe de testbanken werken. 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.