078 651 11 17

Nieuw in ons assortiment is de Proceq Profometer 630 Dekkingmeter. Ideaal voor het uitvoeren van line-scans tot 10 meter. Dit type instrument wordt vaak toegepast, op projecten waar de rapportage van belang is. Bijkomende voordeel van de meegeleverd tablet is dat u real-time metingen kunt volgen en de meetwaarden al dan niet grafisch worden weegegevenh.

Dankzij het de sensor op wielen verplaatst u deze snel over het te meten objact. door de wielen los te nemen kunt u met de losse sensor metingen verrichten tot in de kleinste hoeken.

Uiteraard beschikbaar voor verhuur en voor verkoop van de Profometer 630 kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Kalibratie binnen 2 dagen geregeld.

 

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.