078 651 11 17

Metesco Nederland, marktleider in het verkopen en verhuren van flow- en debietmeters heeft in haar programma opgenomen een nieuwe lijn van flow en inregelinstrumenten. De METFLOW  TA10 is een uitermate veelzijdige drukverschilmeter die geschikt is voor zo'n beetje alle voorkomende (1100 st) waterzijdige inregelkleppen, ook wel Tour Andersson of TA kleppen. Natuurlijk bestaan deze kleppen ook van vele merken waaronder Econosto en Eriks en verder tientallen andere merken. Metesco introduceert nu de TA10 inregel- en regelafsluiter debietmeter voor inregelen van uw HVAC systemen.

Met deze meter zorgt u dat de installatie het juiste volume vloeistof verpompt. De juiste waterzijdige inregeling is belangrijk voor maximaal en efficiënt energiegebruik. Meetgegevens kunnen op locatie in de meter worden opgeslagen en via software voor rapportage en documentatie worden weergegeven.

 

.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.