078 651 11 17

Meetinstrumenten en testmachines in het programma van Metesco dekken ook activiteiten binnen de meubelbranche.

Meubels dienen volgens richtlijnen te voldoen aan allerlij Europesche eisen. Deze schrijven voor dat er onderzoek aan stoelen, tafels of bedden moet worden uitgevoerd alvorens een en ander mag worden toegelaten op de markt. Zo moeten bvb laden worden getest op duurzaamheid, stoelen en of kasten op kantelen en leuningen of zittingen op duurzaamheid. Deze duurzaamheidsonderzoeken of duurtesten houden in dat er bijvoorbeeld 10.000 maal een laatje open en weer icht wordt gedaan. We kennen dit allen van bvb de opstelling in iedere Ikea vestiging. De meest aspecten van meubels en interieurbouw worden dus onderzocht en de uitkomsten vastgelegd. De Hegewald en Peschke machines maken het mogelijk de duurtesten uit te voeren en data op gestructureerde wijze continue te meten en te monitoren in de software.

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.