078 651 11 17

Metesco is sinds enige tijd partner van het Engelse Strainstall Ltd.

Strainstall is fabrikant van meet en weeginstrumenten voor de industrie. Zij produceert haar eigen meetinstrumenten en componenten voor meten van kracht. Daarbij valt te denken aan meetassen voor kraanschijven, twislockbouten met meetvoorziening tbv spreaderbeams, Loadcells voor weegdoeleinden waaronder compressie en Trekkracht Testklokken en Loadshackles en Running line monitors.

Het Scotload programma is dusdanig geavanceerd dat zij zelfs prijzen in de wacht hebben gesleept voor beste product en bijbehorende softwareoplossing. Nadat Scotload in 2016 al 2 prijzen in de wacht sleepte voor zowel 'Beste Product' als 'Beste Software', heeft het merk onlangs wederom een prijs gewonnen. Dit keer tijdens de HazardEx awards for excellence in de category 'Contribution to Safety'.
Scotload levert instrumenten met unieke Smartload technologie en heeft een certificering voor Atex zone 1 en 2 verkregen. Ook heeft men Explosieveilige certificering voor zowel de Amerikaanse als Canadese markt verkregen, waarmee Scotload een unieke positie inneemt in de markt van krachtmonitoring.

 


Strainstall is de enige fabrikant die haar producten nationaal volgens Europesche standaard gecertificeerd hebben inclusief de geschikheid voor Amerikaanse en Canadese standaarden.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.