078 651 11 17

Fotovoltaïsche installaties controleren

Fotovoltaïsche installaties (zonnepanelen) zijn onderhevig aan weersinvloeden. Het is het raadzaam uw installatie te controleren volgens advies van de fabrikant en IEC/EN62446.  Met een PVcheck bent u in staat om het rendement van uw zonnepanelen of string te meten en ook de kortsluit stroom (Isc) open spanning (Voc) en de isolatieweerstand tesamen met een continuïteitstest en energieopbrengst.

De fotovoltaïsche opbrengst wordt door het instrument vergeleken met de standaard  waarden waarna wordt aangegeven of de opbrengst nog voldoet aan de opgegeven specificaties. Samen met Solar-02 sensor die via bleutooth is verbonden met de PVcheck  kan de stralingsintensiteit en temperatuur bij de panelen als data worden gelogd.

Met de PV-check van Metesco Nederland controleert u conform de richtlijnen waaronder:
NTA 8013 (proces voor verifieren PV-systemen)
NEN-EN-IEC 62446:2009
NEN-1010

 

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.