078 651 11 17

Van dinsdag 26 tot donderdag 28 maart 2019 wordt de RailTech beurs in Utrecht weer gehouden. Op deze beurs worden baanbrekende innovaties getoond, die de spoorwegen van morgen zullen vormen.

Op deze beurs zal het Imetrum Video Dynamic Monitoring Station worden getoond, een typisch innoverende meetoplossing waarop de RailTech beurs gericht is.

Het DMS systeem van Imetrum zal worden getoond door GeoNext, een gespecialiseerd geodetisch ingenieursbureau. Voor het uitvoeren van complete maatvoering (rail) projecten maken zij gebruik van moderne meettechnieken zoals het door hun ontwikkelde GeoScan.

Dit jaar dingen zijn mee voor de RailTech Innovation Award, op basis van het unieke Imetrum meetsysteem. Nieuwsgierig geworden?  GeoNext staat op stand, vlakbij ProRail 6.015, waar zij het systeem zullen demonstreren in een proefopstelling.

Voor meer informatie over het innovatieve meetsysteem van Imetrum kunt u kijken op de  Productpagina Imetrum DMS.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.