078 651 11 17

Afgelopen week was het weer tijd om de 100 tons kalibratievoorziening (trekbank) te laten kalibreren. Om een maximale kwaliteit te garanderen en de herleidbaarheid naar nationale standaard kiezen wij ervoor om dit te door het NMi (Nederlands Meetinstituut), de uiteindelijke bron in Nederland. Het NMi kalibreert op locatie en is eerder dit jaar al langs geweest voor het kalibreren van onze 300 tons testvoorziening (drukkracht).

Goed om te weten voor u als klant: de trekvoorziening tot 100 ton is voorzien van een nieuwe certificering, met een geconstateerde nauwkeurigheidsafwijking van 0.0%. Het onderzoek en goedkeuring erna is uitgevoerd zonder dat een justering heeft plaatsgevonden!

Heeft u een loadcell, trekkrachtmeter, kraanunster, of testklok tot 100 ton (trekkracht) of 300 ton (drukkracht) en is deze toe aan een kalibratie? Laat het ons weten, wij voeren kalibraties normaliter binnen 5 werkdagen door. Dat is pas korte doorlooptijd.

Meer informatie over onze mogelijkheden voor loadcell kalibratie vindt u hier.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.