078 651 11 17

Metesco Nederland heeft een sterke focus op de verhuur en verkoop van draagbare meetinstrumenten, specifiek voor projecten waar apparatuur gevraagd wordt voor tijdelijke inzet. Voor vrijwel alle instrumenten die worden aangeboden is er, in eigen beheer, een kalibratie voorziening beschikibaar.

Voor de kalibratie van ultrasone clamp-on flowmeters werd tot voor kort gebruik gemaakt van de expertise en mogelijkheden bij de fabrikanten zelf, waardoor de doorlooptijd regelmatig enkele weken bedroeg. Daarbij had de klant altijd te maken met extra transportkosten.  Tijd voor verandering dus...

Per heden heeft Metesco de beschikking over een testbank voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. Op deze voorzieining kunnen wij clamp-on flowmeters kalibreren van merken als Micronics, Katronic, Dyansonics, Siemens, Greyline, Ultraflux en Flexim. 

Wilt u een flowmeter laten kalibreren of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met Metesco op via tel. 078-651 1117 of [email protected]. Of neemt u alvast hier een kijkje.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.