078 651 11 17

Metesco is distributeur voor Hydrajaws Ltd., producent en specialist op het gebied van ankertesters en hechtsterktemeters. Alle instrumenten worden geleverd in een koffer met inlegschuim, maar voor de heavy-duty tester Model 2008 was de koffer vrij zwaar.

Daarom is er per heden een nieuwe koffer beschikbaar. Dit betreft een stevige flightcase met inlegschuim, een uitschuifhendel en wielen. Deze koffer zorgt ervoor dat u mobieler bent en de zware tester beter beschermd is tegen vallen en stoten.

De koffer wordt als standaard met model 2008 testers meegeleverd. Ook kan deze los worden geleverd, aan klanten die de tester al hebben en en de koffer upgrade willen uitvoeren. 

Model 2008 ankertester tot 145kN, adapters tot M30 en 11 verschillende instelbare hoogtes.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijk op de productpagina.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.