078 651 11 17

Huilen met de wolven

Corona, ja het is er en wanneer we de deskundigen mogen geloven (hun voorspellingen kloppen niet altijd) blijft het nog een poosje. We kunnen, moeten zelfs "gedwongen keuzes" maken. Samengevat kunnen we 2 dingen doen: huilen met de wolven of aanvaarden dat het er is en met die laatste wetenschap proberen het beste ervan te maken. Persoonlijk en Metesco als organisatie gaat voor het laatste.

Dat betekent inventariseren waar we staan, wat er mogelijk is, actieplan opfrissen en doorpakken. Niet teveel geneuzel van oh… ah… en wat nu, en/of  “de maan of de zon valt straks op aarde en dan zijn we allemaal weg”, nee gewoon doorpakken binnen hetgeen wat we tot nu hebben bereikt en daar waar we kansen zien er iets van proberen te maken, ze zijn er. Vooruit kijken en schakelen, meten en monitoren.

Het is gewoon een kwestie van opletten. Voorbeeld: zo heb ik begin februari wat extra boodschappen ingekocht waardoor ik mezelf niet in het “hamstergewoel van de AH hoefde te mengen meer dan een maand later. Regeren lijkt op vooruitzien. Dus in deze tijd is het vooral belangrijk oplettend, zelfstandig en als vrije geest je eigen – en wellicht nieuwe - weg te kiezen en deze te wegen met de adviezen en gekozen richting van onze “deskundigen en landelijke leiders”.

Doorgaan is dus mijn devies, zowel zakelijk als privé. Op persoonlijke titel heb ik daarom maar alvast geïnvesteerd in opblaasbare zwembaden omdat ik verwacht dat velen onder ons, straks als het warm wordt, hun kroost bezig willen houden in de tuin. We gaan immers massaal deze zomer op reis naar- en in onze achtertuin op vakantie (oordopjes, koptelefoons!). Gouden tijden straks voor BBQ verkopers en slagers. Achter de wolken schijnt de zon, ook in de toekomst.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.