078 651 11 17

Metesco is distributeur voor AstroNova Test & Measurement.

AstroNova levert veelzijdige highspeed data acquisitie systemen voor een grote verscheidenheid aan metingen. De units kunnen als stand-alone highspeed dataloggers fungeren. Met behulp van de meegeleverde software kunnen metingen real-time gevolgd worden en kunnen meetcycli worden ingesteld.

Er kunnen verschillende input modules gekozen kunnen worden, waarvan er meerdere per unit gekoppeld kunnen worden. De maximale sampling rate is 200KS/sec, ofwel 200.000 metingen per kanaal, per seconde.

Het is mogelijk om triggers in te stellen, om opnamen te starten en stoppen op basis van events of vooraf ingestelde datum / tijd. 

Deze highspeed dataloggers hebben iintern geheugen van 500GB aan geheugen. Optioneel met snellere SSD schijf (tot 1600GB). Er kan zelf gewerkt worden met de Daxus mobiele app. Software wordt altijd meegeleverd.

U kunt o.a. spanning, brugsignalen, thermokoppels en RTD's koppelen en monitoren. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden of kijkt u op de productpagina's.

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.