078 651 11 17

Metesco heeft een nieuw instrument aan het leveringsprogramma toegevoegd. De MetFlow TA Live Balancing computer. Deze drukverschil- en flowmeter wordt gebruikt om inregelafsluiters in te regelen. Merken als TA, Oventrop, Danfoss en Econosto voorgeprogrammeerd. Dit betreft de opvolger van MetFlow TA10.

De MetFlow TA Live wordt gebruikt voor inregelen van complete HVAC systemen. Het instrument meet statische druk, drukverschil en flow in uw systeem. Het instrument meet via het drukverschil de flow die door de inregelafsluiters stroomt. Een eenvoudige manier om uw systeem te balanceren.

Specifiek ontwikkeld voor metingen aan inregelafsluiters en inregelkranen van merken, zoals TA (Tour & Andersson / IMI Hydronic), Oventrop, Danfoss en Honeywell. Van elke type inregelafsluiter staan het type + foto, de binnendiameter en overige karakteristieken voorgeprogrammeerd.  Aan de hand van de invoer van het gebruikte type berekent het instrument automatisch de voorinstelling van een inregelafsluiter. Wanneer een type toch niet voorgeprogrammeerd staat, dan kunt u aan de hand van de kV waarde alsnog inregelen. U kunt dus altijd aan de slag met de MetFlow TA Live! 

Aansturing verloopt via een App, welke gratis te downloaden is. Zie voor meer informatie de productpagina, of neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.