078 651 11 17

Wilt u op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier uw debiet of uw energieverlies berekenen? Kies de nieuwe Portaflow 333 !

De Portaflow 333 is de nieuwste ultrasone clamp-on flowmeter van Micronics Ltd. Het instrument meet debiet & flow, temperatuur en berekent warmte & energie. Deze breed inzetbare flowmeter heeft een ingebouwde totaliser en datalogger voor miljoenen meetwaarden. Dankzij de vermogenscalculator fungeert het instrument ook als heatmeter.

De Portaflow 333 is ontworpen voor het snel en betrouwbaar in kaart brengen van uw systeemkwaliteit. Werkt het systeem nog naar behoren? Het antwoord hierop kunt u geven na inzet van de nieuwe Portaflow 333 ultrasone clamp-on transit-time flowmeter. Een eenvoudig snelstart menu zorgt ervoor dat snelle plaatsing mogelijk is op vrijwel elke locatie. 

Voor meer informatie verwijzen u graag door naar onze productpagina.

Dit instrument is beschikbaar per Q1 2021.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.