078 651 11 17

Metesco heeft op dit moment 2 openstaande vacatures:

  • Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst - Vacature
  • Administratief Medewerker Binnendienst (18-24 uur) - Vacature


Organisatie
Metesco Nederland BV is een technisch dienstverlener in de B2B markt. Metesco is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en kalibratie van draagbare meetinstrumenten. Ook richt Metesco zich op het uitvoeren van metingen bij klanten op locatie. Metesco biedt complete meetoplossingen aan richting klanten, waarbij geregeld buiten de box moet worden gedacht om tot de juiste technische oplossing te komen.

In het kader van onze groeistrategie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's ter versterking van de binnendienst. Als nieuwe collega wordt je onderdeel van een jong team waarin jou kennis bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van Metesco Nederland. Wij bieden ruime ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden en ruimte om zaken naar eigen inzicht in te vullen. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie.


Contact
Neem voor meer informatie over ons bedrijf eens een kijkje op onze website en social media. Heeft een van de vacatures je interesse gewekt? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je sollicitatie met motivatie naar de contactpersoon zoals vermeldt in de vacature. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook bellen met ons op telefoonnummer 078-6511117.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.