078 651 11 17

Metesco Nederland bv is gestart met het in werking stellen van haar nieuwe testfaciliteiten, waaronder een universele laboratorium trek/drukbank. Deze apparatuur maakt het mogelijk controles van testklokken, loadcells / kraanwegers / dynamometers en weegapparatuur snel en nauwkeurig te kunnen controleren en kalibreren. De universele bank kan softwarematig vanaf een pc aangestuurd worden en een volledige vooraf geprogrammeerde testprocedure doorlopen.

Metesco Nederland BV Richt zicht op verkoop en service van test- en meetinstrumenten en verhuur van apparatuur. Wij bieden momenteel de mogelijkheid loadcells te kunnen testen tot 1000 kN. (100 ton)

Daarnaast verhuren wij visuele inspectie apparatuur waaronder ATEX Explosieveilige fotocamera's Leidingcamera's, Highg speed camera's.Bel 078 651 11 17 voor meer informatie of een offerte.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.