078 651 11 17

Metesco heeft haar verhuurprogramma uitgebreid met een serie van 5000 kN (500 ton) en 3000 kN loadcellen. Om onze relaties efficienter te kunnen bedienen bij het bepalen van zwaartepunt ligging - center of gravity berekeningen -  hebben we een gecomputeriseerd systeem opgebouwd wat realtime, continu de ligging van het zwaartepunt op ( 2, 3 of meerpunts opleggingen) grafisch weergeeft via een pc. Naast onze zwaardere 100 tons en 200 tons loadcells sluiten de nieuwe loadcellen aan op de vraag van klanten naar het nauwkeurig wegen van offshore modules, skids, schepen, brugopleggingen en andere zware objecten of bij het uitvoeren van proefbelastingen waaronder paaltesten, en trekankers / damwand monitoring. Wij beschikken nu over digitale loadcells met een bereik van: 10, 20, 50, 98, 200, 300, en 500 ton. Naast deze loadcellen kunnen wij ook  wegopnemers leveren welke afstand van van 0,01 mm tot 1000 meter via lasers of trekdraadopnemers kunnen registreren zodat verplaatsingen of beweging gelijktijdig kan worden geregistreerd met de krachten. Uiteraard worden gegevens tesamen met de data van de loadcells opgeslagen in een geheugen of in één Excel tabel op een pc. De loadcells kunnen autonoom worden uitgelezen maar ook aangesloten worden aan een pc of zelfs via een modem op afstand vanuit uw kantoor worden bekeken. Monitoren van data, al dan niet draadloos, continu of met ingestelde interval kan natuurlijk ook.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.