078 651 11 17

De nieuwe aanwinst in het verhuurprogramma van Metesco Nederland. Staalkabel spanningsmeters, ook wel line tension meters genoemd. Speciaal ontwikkeld voor spanning meten aan tuikabels, lierkabels of kabels waaraan wordt getrokken. Niet alleen meten van kracht op de kabel is mogelijk, ook dataloggen van gegevens voor enkele uren tot maanden achtereen is mogelijk. Deze revolutionaire nieuwe kabel spanningsmeters zijn voorzien van display unit waarin men een keuze in kan maken op welk type kabel men wilt meten. Dit zorgt ervoor dat de typische eigenschappen van een staalkabel in het meetresulaat worden verwerkt en daarmee het meest nauwkeurige resultaat wordt behaald. De Cable-check kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Ook is het mogelijk om te meten aan de kabel terwijl deze verplaatst. Het robuuste ontwerp maakt het mogelijk om te worden gebruikt in een omgeving waar het er niet altijd zachtzinnig aan toe gaat.

 

Leverbaar in een meetbereik van 0.3 kN tot 120 kN versies.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.