078 651 11 17

De Fluke PQA 434 en 435 meters bieden een hoog gebruiks-gemak en zijn eenvoudig mee te nemen. Door de batterijvoeding en geïntegreerde display is een pc-beeldscherm of laptop niet meer nodig is. Hierdoor zijn de FLUKE power quality tools zo populair onder techneuten. Ze zijn ideaal voor het onderzoeken, onderhouden en het storingzoeken in voedingssystemen en verdeelinrichtingen.

Door een makkelijke bediening en de snelle navigatie door de menu's zijn de instrumenten tevens geschikt voor metingen volgens normen. De meters beschikken in het bijzonder over een functie om de conformiteit met de door EN 50160 voorgeschreven grens­waarden te controleren, waarmee de kwaliteit van de door nuts-bedrijven te leveren spanning is gedefinieerd. De meters zijn te huur bij Metesco Nederland en kunnen worden geleverd met diverse type stroomtangen.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.