078 651 11 17

Voor het verkrijgen van een beeld van bvb de wapeningsconfiguratie in een betonconstructie verhuurt Metesco Nederland nu twee PS1000 radar instrumenten van HILTI.

Voor detectie van wapening en andere objecten in betonnen constructies als kolommen, kunstwerken en – zeer actueel nov. 2014 – galerij- en balkonplaten bieden wij u de mogelijkheid de meest geavanceerde betonradar te huren. Destructief onderzoek kan hiermee tot een minimum worden beperkt en u bespaart de investering in een dergelijk duur instrument. 

De radar scant diep in het beton tot een diepte van ruim 300 mm waarna gegevens kunnen worden bekeken op een meegeleverde monitor die tevens als extra opslagmogelijkheid dient voor uw meetprojecten. De beelden zijn zichtbaar te maken in 2D of in 3D formaat waardoor u, net als in bvb autocad, de gescande sectie aan alle kanten in doorsnede kunt bekijken.

Voor onderkennen en meten aan bvb galerij- en balconvloeren van flats die zijn gebouwd voor 1975 is dit het meest ideale instrument. In het actuele (nov. 2014) geval van de galerij- en balconvloeren die zijn vast zijn gestort aan de binnenvloeren van woningen kunt u met de PS1000 van HILTI stroken scannen tot een meter of 8 lengte of per m2 een 3D scan maken. Meerdere scans naast elkaar bekeken bieden dan uitstekend inzicht in de aanwezigheid, hoogteligging en dekking van de wapening.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.