078 651 11 17

Twee dagen meten aan boord van de Taurus. De Taurus is een snijkopkopzuiger van Boskalis. http://www.boskalis.com/files/Taurus%20dist.pdf De snijkopzuiger ligt in Doha, Qatar.

Warmte is een factor die in een warme (Qatar) omgeving een factor die doorslaggevend kan zijn voor de prestatie van werktuigen aan boord van compacte schepen. Meten en in kaart brengen van de thermische processen in oa. koelwater, warmtewisselaars, elektrische en andere systemen is onder omstandigheden zoals in Qatar belangrijk om uit te voeren omdat alles maximaal moet presteren onder bijzondere bedrijfsomstandigheden. Voor deze opdracht hebben wij verschilllende processen in kaart gebracht. Een paar dagen werken onder temperaturen in de machinekamer tot 50 Graden Celcius. Redelijk te doen met drinken van zo'n liter of 4 tot 5 water op een dag.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.