078 651 11 17

Metesco®

Metesco® Nederland is als merk geregistreerd. De naam Metesco® wordt als zodanig in de markt herkend en beoordeeld en staat voor service en kwaliteit. Ter voorkoming van situaties waar anderen misbruik maken van onze inspanning en investering die wij hebben gedaan om vindbaar te zijn en om als sterk merk te worden herkend hebben we van Metesco een merk gemaakt.

Nodig blijkbaar, want voor de tweede maal in relatief korte tijd komen wij tot constatering dat ons merk waarschijnlijk wordt gebruikt in zoekmachine advertenties. Kwalijke is dat dit niet een goed controleerbaar is. Andere kant is dat het een geweldige opsteker om vast te stellen dat we het blijkbaar best leuk doen. (het is een internationaal acterende partij die dit doet)

We gaan ons merkenrecht dus maar weer eens inroepen. 

 

(we zullen de firmanaam van onze conculega hier en overseas (NOG) niet noemen, wij doen nooit flauw en spelen bvk eerlijk spel)

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.