078 651 11 17

Metesco verzorgt sinds kort ook het meten van spanningen/krachten op stalen constructies zoals bruggen en ondersteuningen met behulp van rekstroken. De langdurige ervaring die wij hebben opgedaan in proefopstellingen en praktijk passen we inmiddels commercieel toe voor relaties van ons. Recent hebben we de krachten geregistreerd tijdens het afvijzelen van een brug “De Waalse Krook” in Gent. Door rekstroken aan te brengen op de stalen ondersteuning/kolommen is tijdens het afvijzelen continue gemeten hoe groot de krachten waren tijdens het afvijzelen. In combinatie met een datalogger konden we daarna tevens eventuele zettingsverschijnselen monitoren in tijd gezien. Monitoren en meten met rekstroken kan op zowel stalen, metalen maar ook op betonnen objecten plaatsvinden.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.