078 651 11 17

Metesco Nederland kijkt vooruit, iedere dag om haar klanten beter te bedienen, maar ook om de organisatie te versterken. We gaan daarom verhuizen en uitbreiden. Voor verhuizing hebben wij een principe overeenkomst gesloten voor een nieuwe locatie in Ridderkerk en op ons adres in Gelderland is de telefoon aangesloten. Duitsland, het oosten en zuidoosten van Nederland biedt voldoende kansen om ook onze relaties te gaan bedienen vanuit het Oosten. Vanaf half januari 2016 zijn we operationeel en kunnen wij bestaande, maar vooral ook nieuwe, relaties verwelkomen op ons nieuwe adres. Het nieuwe adres in Ridderkerk bied ons de ruimte die we in Dordrecht niet konden vinden. Bel 078 651 1117

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.