078 651 11 17

Gallerijvloeren die vastzitten aan de binnenvloeren van de woningen moeten allemaal worden geinspecteerd. Onderzoek heeft laten zien dat het wapeningstaal in de galerij- of balkonvloer soms onvoldoende is of dat in sommige situaties de wapening is aangetast door corrosie. Van 60 procent van 150 onderzochte flats is de constructie veilig gebleken, de rest zijn twijfelgeval en vereisen nader onderzoek.

De galerijvloer die in 2011 in Leeuwarden is bezweken was de trigger tot deze keuze van onze minister. Na soortgelijke onderzoek aan galerijflats zijn bijzondere situaties aangetroffen die aanleiding geven tot nader onderzoek met bijvoorbeeld de unieke HILTI PS1000 3D wapeningscanner.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.