078 651 11 17

Testen van testklokken, loadcells en trekkrachtmeters wordt wordt vaak verricht op trekbanken voor kettingwerk/hijsmiddelen. De referentie nauwkeurigheid bij kalibraties wordt door ons uitgevoerd met instrumenten die minimaal factor 10  meer nauwkeurig zijn als de eigenschappen van het te controleren instrument. Hiermee wordt ook echt een afwijking vastgesteld en vindt er een objectieve vergelijking plaats. De kalibraties die wij uitvoeren op loadcells en dynamometers zijn onder te verdelen in twee hoofdgroepen, te weten compression en tension (drukken en trekken). Daarnaast kunnen op onze Seidner en LLoyds laboratorium testbanken de rek monitoren die ontstaat in het materiaal met een resolutie van 0.0001 mm. Wij kunnen met onze trekbank vrijwel alle in Nederland geleverde testklokken inspannen tot 1000 kN. De trekbank kalibratie zelf zal ook weer herleidbaar zijn naar een standaard (NMI)

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.