078 651 11 17

Tijdens de APK wordt gekeken naar de gasinstallatie: de gasleidingen en alle apparaten die daarop zijn aangesloten zoals cv-ketel, geiser, gasfornuis, gaskachel en boiler. Ook de elektrische installatie komt aan bod: de meterkast, leidingen, stopcontacten, en lichtschakelaars. Als er een ventilatiesysteem aanwezig is, dan wordt deze ook nagekeken. De keuring duurt ongeveer anderhalf uur. Deelnemers krijgen een rapport en bij mogelijke gebreken een vrijblijvende offerte voor het herstel. Voor eventuele werkzaamheden kunnen de deelnemers eventueel gebruik maken van een duurzaamheidslening tegen gunstige voorwaarden. Meetapparatuur kan worden gehuurd bij Metesco Nederland. Thermografische camera's, energieloggers, gaslek meetapparatuur en inspectieapparatuur voor uw ventilatiekanalen hebben wij beschikbaar uit voorraad.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.