078 651 11 17

In opdracht van een grote aannemer in de Europoort metingen verrichten op een plant.

De flow en drukmetingen die wij hebben verricht vonden plaats over een tijdsbestek van 3 aaneengesloten weken en met een interval van 1 seconde. Door zowel de drukmeters als de flowmeters aan te sluiten op ons eigen data meetsysteem konden wij de gegevens van 4 flowmeters, 4 drukmeters en 4 temperatuur recorders gelijktijdig loggen in 1 tabel. Voor de analyse van de gegevens was dit een uitkomst. De opdracht heeft Metesco verkregen omdat er geen andere bedrijven waren die deze gegevens gelijktijdig konden opslaan over een redelijk lange tijd met een kleine interval.

Opgeslagen vloeistoffen worden vanuit de tanks via het leidingwerk naar steigers geleid waarbij men weer zekerheid over wat waarnaartoe gaat. Leuke opdracht weer voor Metesco.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.