078 651 11 17

Vandaag afgerond. De firmware-update en kalibratie van alle Power Quality Meters van HT Italia die we op dit moment in Dordrecht binnen hebben. Door updaten van de firmware zijn de meters weer op en top up-to-date en de kalibratie geeft ons de zekerheid dat de meter die we uitgeven binnen de specificatie van de fabrikant liggen.

Een uitgebreide kalibratie op meerdere punten voeren wij minimaal 3x per jaar uit aan al onze meters. Bij retourontvangst uit een verhuuropdracht worden bovendien alle ingangen gekalibreerd op minimaal 4 punten in het meetbereik en de werking van het instrument en accessoires gecontroleerd. Afwijkingen maken dat wij de meters door de fabrikant laten justeren en/of herstellen.

De HT Italia meters laten echter zelden afwijkingen zien die buiten de specificatie liggen, wat iets zegt over de kwaliteit ervan.

U huurt nog niet bij ons? Check de rapportage van uw huidige leverancier voor uw PQA. Wat zegt een rapport van 7 maanden geleden over het instrument? Wij controleren instrumenten met herleidbare calibrators waaronder PQA's tot maximaal 1000 Vac, 800 Aac.

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.