078 651 11 17

Metingen worden door Metesco verricht op de meest bijzondere locaties. Krachten hoog in de wieken van windmolens, beweging van bruggen op opleggingen of elektrische waarden in combinatie met het afgegeven koppel (reactiekrachten van aandrijving met loadcellen) aan het rijwerk van een containerkraan in de Europoort op 50 meter hoogte of diep onder hetwaterniveau met oog op monitoren van de beweging van een damwandkuip. Zo beweegt Metesco zich meer en meer naar meetspecialist.  

Ook het meten van bijvoorbeeld aan bolsegmentlagers waarop bruggen rusten is een activiteit. De gegevens worden in zo'n meetopdracht over langer tijd gelogd in combinatie met een videosignaal van het voertuig wat zich op de brug bevindt waardoor er een beeld onststaat welk soort voertuigen in welke mate een reactie in opleggingen teweeg brengen. 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.