078 651 11 17

Van Bezit naar Gebruik en dan ook nog On-Demand.

De On-Demand economie wordt gedefinieerd als een economische activiteit van technologiebedrijven die voldoen aan de eisen van haar afnemers door te zorgen voor directe (on demand) beschikbaarheid en levering van goederen en diensten op elk moment. De kern van een “on demand” leverancier kenmerkt zich doordat deze gebruik maakt van digitale efficiënte voorzieningen en organisatiestructuur die 24 uur per dag bereikbaar is. De On-Demand economie is anno 2016 onomkeerbaar en zet dit jaar echt door.

Het aantal bedrijven in allerlei sectoren groeit en ook de industrie haakt aan. Was vroeger just in time voornamelijk geschikt voor productiebedrijven en bedacht door Toyota. Nu zet de deeleconomie en on-demand door in de overige sectoren van de industrie alleen heet het iets anders. Deze nieuwe “on demand” economie is herkenbaar door bereikbaarheid, beschikbaarheid, variëteit (producten), flexibiliteit, deskundigheid en met deze kenmerken creëert zij loyaliteit bij haar klanten.

Verder groeit de deeleconomie in 2016 erg hard. Ook hier spelen wij van Metesco Nederland op in.

Met Metesco Nederland zorgen wij dat het bezit van meetapparatuur overgaat naar gebruik. Dit betekent altijd up-to data certificaten, geen eigen assets en altijd “on demand” beschikbaarheid waar u maar wilt.

Metesco kiest daarbij bewust voor een duurzame relatie met u als klant, terwijl u zelf bepaalt hoe ver dat gaat. Verhuur, verkoop onderhoud of kalibraties zelfs metingen bij u op locaties. Alles is letterlijk mogelijk. Metesco Nederland is flexibel en buigt met u mee. Voor elke wens is er een oplossing. We gaan daarom graag met u in gesprek!

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.