078 651 11 17

Meten doet Metesco overal. Of het nu gaat om meten van arbeidsklimaat in de directe omgeving van turbines in energiecentrales, aan-, op of in bruggen of sluizen. We meten, plaatsen sensoren en monitoren/registreren datastromen van informatie wat we uiteindelijk weer verwerken in leesbare rapporten. Kracht, flow, energie, warmte, luchtvochtigheid, regenval tot windsnelheid in metrotunnels tot en met meten op bijzondere locaties zoals binnenkort in het Reactor Instituut Delft. Bij Metesco maken we geen onderscheid in sectoren of branches waar we meten en het maakt ons niet uit wat we meten, zolang als dat we zelf niet lichtgevend worden of van grote hoogte naar beneden kunnen dwarrelen dan zorgen wij voor tevreden klanten. Uiteraard kiezen we daarbij voor onszelf, dus veiligheid gaat bij ons altijd voorop. Meten vindt dus overal plaats en daarom hebben wij dit tot werk gebombardeerd. Van gewichts en krachtmetingen in Zaandam tot  mijnwaterstanden in Limburg of de schroef stuwkracht van schepen voor de mosselvangst in Yerseke of schepen in Vlissingen.

 

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.