078 651 11 17

Alle bouwprofessionals zullen uiteindelijk gaan werken met BIM. Iedere BIM Engineer zal dan nadenken over nieuwe en betere manieren om alle partijen in het proces optimaal te betrekken. door u aan te sluiten op het BIMregister verloopt het traject van kennis delen en vergaren sneller en eenvoudiger. Alle kennis daar wordt vertaald naar innovatieve oplossingen en praktische richtlijnen.

Wat is BIM
BIM staat voor Bouwwerk Informatie Model en daarmee wordt bedoeld een 3D model van een ontwerp. Met het Bouwwerk Informatie Management wordt de gehele organisatie van ontwerp, uitzetten en inmeten bedoeld. Een BIM manager die het trajact centraal stuurt wordt hiervoor aangesteld. Alle ontwerpen van bvb een gebouw vinden plaats in de software. Ook andere betrokken partijen die werken aan hetzelfde project werken hiermee waardoor na overlappen van data tijdig knelpunten naar voren komen en kunnen worden bijgesteld.

Met BIM ontwikkeling en presentatie kunnen o.a. simulaties, visualisaties, technische analyses en kwaliteitscontroles worden uitgevoerd.

 

bim uitzetten met de HILTI pos180

Onze terugbelservice
Of laat uw nummer achter en dan bellen wij u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.