078 651 11 17

DoseBadge CR:110A - Geluid Dosimeter

De doseBadge 110A is een meetsysteem voor het meten en registreren van geluidsdosis op de werkvloer. Met andere woorden, aan welke geluidsniveaus worden werknemers blootgesteld gedurende een werkperiode.

Dit type dosimeter is specifiek ontwikkeld voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen. Het instrument is robuust, kan tegen stoten en vallen en is licht van gewicht met een gewicht van slechts 51 gram. Dankzij de meegeleverde riem kan de doseBadge op de schouder worden gedragen. Registratie zonder dat er kabels en dergelijke in de weg zitten.

De doseBadges hebben een meetbereik van 70dB(A) tot 130dB(A) en 120dB(C) tot 140dB(C) en kunnen worden ingezet voor het registreren van geluidniveaus zoals LA eqwaarden en LC peakwaarden.

De doseBadges kunnen per stuk worden geleverd, of als meetkit per 3 of 5 stuks. Er wordt meegeleverd de doseBadge(s), draadloze uitleesunit, koffer, schouderbandjes, oplaadmodule, NoiseTools software, handleiding en kalibratiecertificaten en batterijen voor de uitleesunit.

Metesco levert deze voor verhuur en verkoop. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Geluidsmeter huren, geluidsdosimeter huren, metesco nederland
geluidsmeter huren, dosimeter, software noisetool
Productinformatie aanvraag
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoudig te bedienen dosismeter
  • Compact, robuust en lichtgewicht - 51g
  • Geleverd inclusief schouderband
  • 90 min laadtijd, 30 uur batterij duur
  • Eenvoudig uit te lezen via NoiseTools
  • Geleverd per stuk of als set van 5
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.